02

Prozorni zasloni. Prvi in edini prozorni zaslon, ki uporablja posebej oblikovane nanodelce.

ClearBright ™ okna ponoči spremeni v prozorne zaslone, ob enem pa ohrani normalno vidno estetiko podnevi.

Pri šibki svetlobi in osvetljenem notranjem okolju spremeni vaše izložbe, steklena vrata ali okna v prozorne zaslone, kjer lahko prikazujete vaše ponudbe.

Delujejo z vsemi vrstami projektorjev z preprosto namestitvijo.

pngwing.com(18).png

Pasivno

Elektrika ni potrebna. Pasivni film ne potrebuje zunanjega napajanja, sliko v celoti ustvari projektor

Abstract Futuristic Background

Futurističen pregleden zaslon

Druga transparentna tehnologija prikaza ni na voljo za večino trgov in je pretirano draga (10.000 € za zaslon) Projektirajte holografsko podobno vsebino, ki se zdi, da lebdi na steklu.

Deluje tudi s QR kodami!

Image by Pawel Czerwinski

Holografska vsebina

Slike se pojavijo na čisti površini. Holografske podobe, ki se zdi, da lebdijo na steklu, so potem drugačne in privlačnejše standardni pravokotni zasloni.

Screen_on window in use.JPG

Transparentni zasloni

ClearBright ™ je tanka, prozorna, lepljiva okenska folija. Ko je nameščen, vam omogoča uporabo projektorja za prikaz vsebine na okenski površini. Okno ostane jasno, ne glede ali projektor uporabljate ali ne. Zato vaše okno, ostane okno.

Projektorji

Na vojlo imamo več vrst projektorjev različnih cenovnih razredov in moči od 3500 do 5000 lumnov priznanih proizvajalcev: Optoma, Viewsonic, Philips...

Be You

ClearBright je dinamičen

Tradicionalne oznake so statične in jih je treba odstraniti in zamenjati ClearBright prikaže vse, kar pride iz projektorja, tako da se lahko vsebina med letom spreminja.