• Simon Požek

Zasloni za prikaz nepremičnin

Updated: Dec 4, 2021

LED zasloni so idealni za nepremičninske posrednike in so postali nov način za vplivanje na stranke.

LED prikazovalniki nepremičnin vam omogočajo, da povečate prisotnost oglasov med mimoidočimi. Dinamične informacije, ki se predvajajo v teh napravah, znatno povečajo poziv k dejanju in učinke vidnosti komercializiranih izdelkov.

Pri nepremičninah je pomembno, da pritegnete pozornost potencialnih strank, ki gredo pred okenskim zaslonom vašega podjetja.

Na oknih nepremičninskih agentov morajo biti prikazane njihove prodajne cene in cene najema domov, pisarn in poslovnih prostorov. Toda okenski zasloni so pogosto majhni ali obsegajo omejeno območje, kjer nobena od ponudb ne more izstopati med ostalimi. Z namestitvijo LED zaslona v okno nepremičninske agencije boste lahko prikazali vso ponudbo nepremičnin in izpostavili tiste, ki so najbolj zanimive za vaše podjetje. LED zasloni za okna nepremičninske agencije ponujajo možnost reprodukcije fotografij in video posnetkov ponujene nepremičnine na dinamičen, privlačen in sodoben način. Omogoča učinkovito in brez časovne omejitve predstavitve celotne ponudbe mimoidočim.

Programska oprema LED-prikazovalnikov za nepremičnine omogoča ustvarjanje privlačnih diaprojekcij s pomočjo slik hiš, vil, poslovnih prostorov, pisarn, podeželskih hiš in še več. Preprosto in enostavno je tudi za tiste, ki nimajo predznanja o zaslonih. LED zasloni so optimizirali in zmanjšali količino dela za nepremičnine, saj je ustvarjanje in urejanje večpredstavnostnih vsebin, dodajanje novih lastnosti in / ali odstranjevanje že pridobljenih, precej enostavno. To omogoča agentom, da porabijo več časa za iskanje strank ali postrežbo z zainteresiranimi.

KAKO USTVARITI OGLASE ZA LED ZASLONE NEPREMIČNIN

Priložena programska oprema bo popolno orodje za postavitev diaprojekcije s slikami hiš, trgovskih prostorov in pisarn, ki jih želite prikazati na LED zaslonu. Slike, ki so bile prikazane na drugih starih in neučinkovitih medijih, lahko zdaj poudarite, saj imate sodoben LED zaslon.

Ko se odločite, da jih boste zamenjali za nove, vam oglasov ne bo treba znova natisniti. Prihranite stroške in prenehajte zapravljati za vire, ki se ne morejo kosati z reprodukcijo slik na LED zaslonu. Izboljšajte predstavitev svojih izdelkov na privlačnejši način in z vrhunsko svetlostjo, kot jo ponujajo stare naprave.

NAJBOLJŠA CENA ZA PRIKAZ NEPREMIČNIN


Advert media group vam lahko na zaslonih za nepremičnine ponudi najboljšo prodajno cen.

Če želite podrobnejše informacije, se obrnite na komercialni oddelek, ki vam bo svetoval vse, kar potrebujete. Projekte prilagodimo vašim potrebam z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno na trgu. Povejte nam, kaj potrebujete, mi pa vam bomo ponudili najboljšo možnost.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi