• Simon Požek

Zakaj je video marketing dober za kupce?

Updated: Dec 4, 2021

Ker bi štirikrat več kupcev raje pogledalo videoposnetek o izdelku kot pa o njem brali, in skoraj 50 % uporabnikov medomrežja pred obiskom trgovine išče video posnetke, povezane z izdelkom ali storitvijo.

Pošiljanje papirnatega oglasa za promocijo vašega podjetja je preteklost. Ali veste, da preprosto objavljanje napisane vsebine na spletnem dnevniku tudi ni večdovolj?


V popolnem svetu bi objave na spletnem dnevniku, posute s ključnimi besedami, zadostovale, da bi vam omogočile neskončno število številnih točk in vsako iskanje vaših strank bi jih pripeljalo posredno do vaših vrat.

Na žalost v našem sodobnem marketingu to ni tako.


Če še niste razmišljali o uporabi videoposnetka kot orodja za spodbujanje ciljev svojega podjetja, je zdaj pravi čas.


Tu so razlogi:


▸Ena minuta je vredna približno 1,8 milijona besed.

▸Ljudje 65 odstotkov informacij hranijo tri dni dlje, ko so dopolnjeni z vizualnim pripomočkom.

400 odstotkov, toliko potrošnikov raje kupi izdelek, ko si ga ogleda preko video posnetka, in večkrat o njem slišali ali brali.

87 odstotkov spletnih trgovcev že vključuje video trženje v svoje strategije.


Kako boste v prednosti


Podjetja, ki v svojem trženju uporabljajo našo metodo, pravijo, da so videla:

▸27-odstotnopovečanje klikanja na njihovo spletno stran (CTR).

▸34 odstotkov višja stopnja konverzije spletnih strani.

▸49 odstotkov hitrejša rast prihodkov iz leta v leto od tistih, ki tega nimajo.Ali potrebujete rešitev za povečanje prepoznavnosti svoje blagovne znamke ali podjetja? Imamo orodja in strokovno znanje, da vas pripeljemo tja, kamor morate iti. Stopite v stik, da lahko začnemo takoj.
4 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi