• Simon Požek

Samostoječi LED plakat za notranjo in zunanjo uporabo. Velikost je pomembna!

Updated: Dec 4, 2021

Kaj je led zaslon plakat? LED plakat je del opreme, ki se uporablja za predstavitev informacij tako na prostem kot v zaprtih prostorih. To je lahko nomadski LED zaslon, stolpci, plakat ali več.

V oglaševalskih kampanjah, ki temeljijo na prikazovanju videoposnetkov in dinamičnih vsebin, je več prednosti v primerjavi s tradicionalnimi mediji za zunanje oglaševanje. Upravljati jih je mogoče s centralne enote, kar zmanjšuje stroške vzdrževanja, ker ni potrebe po stalni zamenjavi, kot v običajnih oblikah papirja.

Samostoječi LED plakat za notranjo in zunanjo uporabo. Velikost je pomembna!
Samostoječi LED plakat za notranjo in zunanjo uporabo. Velikost je pomembna!

Samostoječi LED plakati so zaradi svoje svetlosti in vsestranskosti idealno oglaševalsko orodje tudi za zunanje prostore. Z nekaj kliki boste lahko svojo vsebino zamenjali za novo. LED plakatni prikazovalniki so strokovni in prilagodljivi izdelki, primerni za promocijo katerega koli izdelka ali storitve. Uporabljajo se lahko za izboljšanje identitete blagovne znamke, predvajanje promocijskih oglasov in razprodaje ali oglaševanje.

Zasloni za počivališče in bencinske črpalke

LED zasloni za počivališča in bencinske črpalke so odlični ne samo za prikaz cen goriva, temveč tudi za oglaševanje katere koli druge vrste izdelka ali storitve. Strateška lokacija bencinskih servisov jim daje velik potencial, da na svoje zaslone prikažejo vse vrste pomembnih informacij in tako privabijo nove kupce. LED zasloni na bencinskih črpalkah se odzivajo na potrebe po oglaševanju in informacijah, da bi povečali in izboljšali učinek vaših oglasov med ljudmi, ki iščejo ponudbe, zaradi katerih se stranka ustavi na tem bencinskem servisu ali se odloči za prehod. Z uporabo LED prikazovalnikov za cene goriv bencinske črpalke dobijo sodoben vidik, ki potencialne kupce spodbuja, da obiščejo in natočijo gorivo na bencinski črpalki, ki te naprave uporablja, v nasprotju s tistimi, ki jih ne uporabljajo. To je razlog, zakaj se LED zasloni na bencinskih servisih dramatično povečujejo in pritegnejo pozornost potencialnih kupcev.

Ena največjih prednosti LED zaslona na plakatih je njegova bližina mimoidočim in potencialnemu občinstvu.

Na vhodih bencinskih servisov, kjer si bomo napolnili rezervoarje, so običajno nameščeni totemi, ki vključujejo logotip blagovne znamke bencinske črpalke, sprejete plačilne kartice, popuste, ponudbe in cene goriva. Vse več podjetij zamenja te klasične toteme s popolnoma digitalnimi, sestavljenimi iz barvnih LED plošč, to je tisto, kar poznamo kot digitalni LED totemi za bencinske črpalke ali toteme. Razvoj sektorja bencinskih črpalk je poleg ponudbe informacij o cenah goriva številne bencinske črpalke razširil na druge izdelke, kot so hitra prehrana, pekarne, časopisi, sladkarije, pijače, izdelki za vozila itd. kot dopolnilo drugim storitvam, kot je pranje avtomobilov itd. V Advert media group prilagajamo projekte, tako da lahko ponudimo najrazličnejše rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam. Poleg tega lahko izbirate med številnimi velikostmi, ki ustrezajo vašemu obratu in okolju.

Ali potrebujete rešitev za povečanje prepoznavnosti svoje blagovne znamke ali podjetja? Imamo orodja in strokovno znanje, da vas pripeljemo tja, kamor morate iti. Stopite v stik, da lahko začnemo takoj.
4 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi