• Simon Požek

Prodajni paradox

Updated: Dec 4, 2021


Nekoč, ko je bilo na razpolago še malo število izdelkov, je bila izbira kupca med njimi lažja.

Toda z vsakodnevnim naraščanjem povpraševanja je treba izbirati med tem, ali boste ponudili kupcem več izbire in jih tako preobremenili z informacijami, ali lažjo izbiro in pri tem zanemarili vse ostale vaše izdelke.Ta paradox je mogoče premagati.
Več informacij, lažja izbira=zadovoljni kupci.

Video posnetek ima 20% večjo verjetnost, da ga bodo potencialni kupci opazili ali nanj kliknili, kot na oglas samo s sliko.

Animirani oglasi so lahko do 30 sekund dolge predstavitve vašega izdelka ali ponudbe. Animirani oglasi, so informativni, poučni in zabavni.


Ljudje 65 odstotkov informacij hranijo tri dni dlje, ko so dopolnjeni z vizualnim pripomočkom.

▸400 odstotkov, toliko potrošnikov raje kupi izdelek, ko si ga ogleda preko video posnetka, in večkrat o njem slišali ali brali.

▸87 odstotkov spletnih trgovcev že vključuje video trženje v svoje strategije.


Povejte več in večkrat!


Pokažite svojo zgodbo. Predstavite vaše podjetje potencialnim poslovnim partnerjem in kupcem. Ujemite mimoidoče vaše trgovine, da si ogledajo vaše izdelke in vstopijo v trgovino.

ClearBright ™ je prvi in edini prozorni zaslon, ki uporablja posebej oblikovane nanodelce.

ClearBright ™ okna ponoči spremeni v prozorne zaslone, obenem pa ohrani normalno vidno estetiko podnevi.

Pri šibki svetlobi in osvetljenem notranjem okolju spremeni vaše izložbe, steklena vrata ali okna v prozorne zaslone, kjer lahko prikazujete vaše ponudbe, v vaši trgovini ali podjetju in je pravo orodje, ki naredi prav vse opisano.

Vse to vam omogoča, da prikazujete svoje izdelke in storitve tudi, ko ste zaprti.

Kupci si lahko ogledajo in izvejo več o vaši ponudbi, še preden vstopijo v trgovino.

To vam daje prednost, da veste, da je kupec zainteresiran in ve, kaj želi. Posledično vi porabite manj časa za razlago in tako lahko na dan obravnavate več kupcev.Boljši ugled

Inovativna uporaba tehnologije in povezovanje s spletnimi storitvami gradi zvestobo znamki in spodbuja stranke, da spregovorijo o svojih izkušnjah. Boljša izkušnja v trgovini, ki preseneti in razveseli vaše stranke, jim ponudi nekaj, česar spletne trgovine ne morejo ponuditi.


Hitrejša komunikacija

Natisnjeni oglasi zajamejo zanimanje kupcev le toliko časa, kolikor jih je treba prebrati. Ko se oglasi spremenijo in premikajo, kupce privlači vizualno.

To pomeni, da ste vzbudili njihovo zanimanje in ste jih dobesedno privedli pred svoja vrata.


Optimizacija in gospodarstvo

Dokazano je, da digitalna promocija povečujejo prodajo, če se uporabljajo v maloprodajnem okolju. 4 od 5 blagovnih znamk, predstavljenih na digitalnih zaslonih, je bilo priča o povečanju prodaje do 33 %!

75 % anketiranih kupcev je povedalo, da jih je digitalna signalizacija ujela na oko in je izstopala.


Vpliv na odločbe o nakupu

Digitalni zasloni neposredno vplivajo na nakupne odločitve kupcev in v primerjavi s tiskovinami učinkoviteje pospešujejo prodajo.

Kakorkoli se odločite, digitalne predstavitve in zasloni lahko za vaše podjetje zelo pozitivno spremenijo letne prihodke - in to je razlog zakaj je vredno vlagati v takšen sistem oglaševanja!


Iščete nove rešitve za promocijo vašega podjetja? Pokličite nas in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.


12 views0 comments

Recent Posts

See All