• Simon Požek

Prednosti za osebje trgovine

Ena najbolj cenjenih prednosti uvedbe te tehnologije v trgovini je ta, da pomaga tako prodajalcu kot kupcem.Smart kiosk lahko sprejmejo veliko vsakdanjega opravila in prodajnemu osebju nudijo nova orodja. To opazno vpliva na celotno izkušnjo v trgovini.


Primarna razlika med fizično in spletno maloprodajo je sposobnost pogovora z dejansko osebo iz oči v oči, zato je neposreden stik s strankami bistvenega pomena za vzpostavitev odnosa med kupcem in blagovno znamko.


Uporaba digitalnih predstavitev v fizičnem kontekstu dejansko izboljša človeški stik med kupci in osebjem.


Kako lahko trgovci na drobno uporabljajo digitalno signalizacijo?

Digitalna signalizacija je široka kategorija prikazovalnikov in tehnik, ki nudi različne načine uporabe v trgovini.

Digitalni prikazovalniki lahko naredijo veliko več kot običajne tiskovine!


Lahko so interaktivni in povečujejo sodelovanje s strankami.

Vsak prikazovalnik v vaši trgovini lahko nadzorujete na enem mestu, tako da so vedno natančni in posodobljeni.

Ker jih je enostavno programirati in spreminjati, digitalni prikazovalniki odpirajo vrata za hitrejše prikazovanje akcij in promocijo novih izdelkov.


Toda največjih prednosti digitalne signalizacije je gibanje.

Ker se digitalni prikazovalniki lahko premikajo in spreminjajo, je veliko bolj verjetno, da bodo pritegnili pozornost kupcev in mimoidočih.


Natisnjeni oglasi zajamejo zanimanje kupcev le toliko časa, kolikor jih je treba prebrati. Ko se oglasi spremenijo in premikajo, kupce privlači vizualno.

To pomeni, da ste vzbudili njihovo zanimanje in ste jih dobesedno privedli pred svoja vrata.


Boljša storitev za stranke


Kupci uporabljajo digitalne oznake za reševanje pogostih vprašanj, vse od cen do razpoložljivosti. To sprosti osebje v trgovini in jim omogoči, da posvečajo več pozornosti tistim kupcem, ki imajo bolj zahtevne potrebe.


Boljše prodajne možnosti

Veliki digitalni zasloni so lahko močni prodajni pripomočki in učinkovitejše predstavljajo bogato medijsko vsebino kot tablica ali prenosnik. Ker so zasloni večji, bolje delujejo v skupinskih nastavitvah.


Zmanjšane potrebe in stroški osebja

Uporaba digitalnih znakov lahko zmanjša celotno delovno obremenitev z odpravo preprostih ali ponavljajočih se nalog. To lahko prinese znatne prihranke.

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi