• Simon Požek

Povejte zgodbo svoje blagovne znamke

Updated: Dec 4, 2021

S tiskanimi oglasi ste omejeni s prostorom!

Četudi v ozadje označite celotno trgovino, imate le toliko prostora.

Digitalni prikazovalniki izbrišejo te omejitve!


To pomeni, da lahko v trgovini naredite več, kot samo označite različne izdelke. Bolj učinkovito lahko poveste zgodbo svoje blagovne znamke. Današnji najuspešnejši trgovci na drobno so postali več kot le trgovina za potrošnike.

To je vaša zgodba, ki pritegne stranke in vam jih sproti vrača.


Digitalna signalizacija prikaže posnetke in slike, da povedo to zgodbo v svoji trgovini, in vam ponudi visokotehnološki, vizualni način, kako svojo zgodbo blagovne znamke prenesti kupcem. Dodatne prodajalne so še en primer uporabe digitalnih signalizacij. Ko je vaš prostor za oglaševanje res omejen (ker ste v prodajnem prostoru nekoga drugega), vam lahko digitalna signalizacija pomaga pridobiti pozornost kupcev na vašo ponudbo in zasloni s sporočili, preprosto povedo, vse kar želite.


Prinesite digitalno oglaševanje v svojo trgovino


Uvedba digitalne signalizacije v trgovino vam odpira cel svet novih možnosti za promocijo izdelkov, strežbo strankam in na splošno izboljšanje njihove izkušnje.


Zato naprave za digitalno signalizacijo rastejo za skoraj 40 % iz leta v leto.


Kakorkoli se odločite, digitalne predstavitve in zasloni lahko za vaše podjetje zelo pozitivno spremenijo letne prihodke - in to je razlog zakaj je vredno vlagati v takšen sistem oglaševanja!


Najpomembnejši del vsake marketinške strategije je postavljanje jasnih ciljev.


Razumevanje zakaj, vam bo pomagalo bolje meriti uspeh. Začnite tako, da orišete primarni in sekundarni cilj, ki opredeljuje, kaj želite doseči s svojimi prizadevanji. Razmislite tudi o tem, koliko časa in proračuna ste pripravljeni vložiti za realno doseganje teh ciljev. Nekateri najpogostejši Instagram marketinški cilji vključujejo:


Predstavitev vaših izdelkov ali storitev

• Krepitev prepoznavnosti blagovne znamke

• Povečanje prodaje

• Deljenje pomembnih novic in posodobitev podjetja

• Spodbujanje zvestobe blagovni znamki in zaupanja med uporabniki

• Spodbujanje privlačne skupnostiAdvert media group je blagovna znamka podjetja 2S Portal za predstavitve in fotografiranje. To je tisto, kar počnemo. Razumemo, kako najti prave informacije za jasno komuniciranje, kako ustvariti prepričljive vizualne slike in ilustracije in kako vaše podjetje, produkt ali nepremičnino prestaviti na nepozaben način. ​ 2S Portal je odprlo svoja vrata v 2018 in od takrat ponuja odlične izdelke in storitve. Tisto, kar nas loči od ostalih, je naša sposobnost prilagajanja ponudbe potrebam strank, pa tudi naša fantastična ekipa strokovnjakov. Ne glede na to, kako edinstvena ali zahtevna je vaša zahteva, se lahko zanesete na nas, da bomo našli pravo rešitev za vas. Prebrskajte po naših izdelkih in storitvah in stopite v stik z nami še danes. ​ "Ustvarjamo vizualne predstavitve vaših informacij z animiranimi oglasi in fotografijami" Naša strast je doživeti vaš uspeh, s pomočjo naše ustvarjalnosti. ​ ​

OGLEJTE SI NAŠ KREATIVNI TALENT

20 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi