• Simon Požek

Oglaševanje na družbenih omrežjih: tretjina uporabnikov ne prepozna plačane vsebine

Danes smo naleteli na zelo zanimiv članek, (čeprav že iz leta 2018) kater pojasnuje to, kar želimo našim strankam razložiti, kaj je zares pomembno pri oglaševanju, kako privarčevati denar in čas, ki se ga vlaga v oglaševanje na družabnih omrežjih.


To je le del članka iz strani ZPS, ki vam svetujem, da si ga preberete v celoti:

Evropska Komisija je objavila raziskavo, ki opozarja na problematiko oglaševanja na spletnih družbenih omrežjih. V raziskavi so identificirali nepošteno, prikrito in zavajajoče oglaševanje na družbenih omrežjih, ki ga uporabniki pogostokrat sploh ne prepoznajo.

Tretjina udeležencev v raziskavi ni prepoznala plačanih oglasov v digitalnih izdajah revij, čeprav potrošniki brez težav prepoznajo plačane oglase v tradicionalnih tiskanih medijih.


https://www.zps.si/oglaevanje


V ADVERT MEDIA GROUP verjamemo v moč idej. Imamo sedež v mestu Koper, vendar sodelujemo s strankami po vsem svetu. Prizadevamo si za izboljšanje blagovnih znamk in pomagamo podjetjem vzpostaviti močne povezave s občinstvom.

Marketing je hitro razvijajoča se industrija. Poskrbite, da ostanete pred krivuljo, tako da izkoristite učinkovito rešitev, ki ustreza vašim posebnim potrebam.


Oglejte si naš oglaševalski portfelj, če želite izvedeti, kako lahko pomagamo, stopite v stik z morebitnimi vprašanji.

Naš izbor izdelkov ni le najvišje kakovosti, ampak je na voljo tudi v različnih možnostih, da boste našli točno tisto, kar iščete. Ekipa Advert median group je pripravljena zagotoviti podporo za kakršna koli vprašanja, posebne zahteve ali splošne nasvete, ki vam bodo pomagali sprejeti pravo odločitev pri izdelavi vašega oglasa.


Od razvoja do produkcije smo tukaj, da prenesemo vaše ideje v osupljivo vizualno predstavitev za vaše občinstvo. Raziščite našo spletno stran in si ogledate vse, kar ponujamo, in stopite v stik z nami za več informacij.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi

Nekoč, ko je bilo na razpolago še malo število izdelkov, je bila izbira kupca med njimi lažja. Toda z vsakodnevnim naraščanjem povpraševanja je treba izbirati med tem, ali boste ponudili kupcem več iz