• Simon Požek

Kako pritegniti mobile-first, digitalne domače kupce

Updated: Dec 4, 2021

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno.

V primerjavi s fizičnimi prodajalnami lahko e-trgovina ponuja širšo paleto izdelkov, nižje cene in večje udobje.

Spletni kupci lahko brskajo in kupujejo kadar koli in kjer koli s pomočjo svojih telefonov, pametnih zvočnikov ali tabličnih računalnikov.

Pametna digitalna signalizacija v trgovini je eden najpreprostejših in stroškovno najučinkovitejših načinov za zagotavljanje enotne izkušnje, ki združuje fizični in digitalni vidik.

Sodobne rešitve za digitalno označevanje lahko prodajalcem in njihovim strankam veliko ponudijo.

Sodobni digitalni oglasi ponujajo več kot preprost video steno, ki prikazuje predvajanje informacij prek medijskega predvajalnika.


Privabljanje kupcev

Dobro oblikovani interaktivni oglasi na vhodu v trgovino ali na oknu pritegnejo pozornost mimoidočih in jih spodbudijo, da vstopijo v trgovino.


Zabavno!

Eden najpomembnejših delov digitalne signalizacije je ustvarjanje zabavnih izkušenj, s katerimi se stranke uživijo. Če želijo samo, da opravijo nakup, lahko kupijo, kar želijo, na spletu hitreje in ceneje.

Če se trudijo, da pridejo v vašo trgovino, verjetno želijo, da je nakupovanje prostočasna dejavnost.


Integracija z mobilnimi napravami v trgovini

Veliko strank že uporablja svoje telefone v trgovini za primerjavo nakupov in raziskav izdelkov, tako da to ustreza njihovim naravnim nagibom.

Kode QR strankam omogočajo prenos informacij o izdelkih ali kuponov na svoje telefone. To jih spodbudi k kasnejšemu nakupu.


Kaj vse to doda?

Interaktivna digitalna signalizacija lahko, če se uporablja učinkovito, močno spremeni v skoraj vseh delih vašega podjetja.


Srečne stranke

Boljša izkušnja v trgovini, ki preseneti in razveseli vaše stranke, jim ponudi nekaj, česar spletne trgovine ne morejo ponuditi.


Učinkovitejše osebje

Zmanjšanje obremenitve vašega osebja in dajanje novih orodij jim omogoča boljše delo v službi in boljše uživanje v svojem delu.


Zavedanje blagovne znamke

Inovativna uporaba tehnologije in povezovanje s spletnimi storitvami gradi zvestobo znamki in spodbuja stranke, da spregovorijo o svojih izkušnjah.


Več prodaje

Boljše informacije in več možnosti plačila povečujejo prodajo. Tudi če se ta prodaja ne odvija v trgovini, ima trgovina pomembno vlogo pri celotni poti kupcev.


Ali potrebujete rešitev za povečanje prepoznavnosti svoje blagovne znamke ali podjetja? Imamo orodja in strokovno znanje, da vas pripeljemo tja, kamor morate iti. Stopite v stik, da lahko začnemo takoj.
5 views0 comments

Recent Posts

See All

Nekoč, ko je bilo na razpolago še malo število izdelkov, je bila izbira kupca med njimi lažja. Toda z vsakodnevnim naraščanjem povpraševanja je treba izbirati med tem, ali boste ponudili kupcem več iz