• Simon Požek

Kaj so informacije?

Informacije so znanje o določenem predmetu, vprašanju, dogodku ali postopku. Informacije lahko dobite iz različnih virov: informacije lahko poveste, na primer s predavanjem ali televizijskim programom, ali pa informacije najdete prek lastne raziskave.


Informacije so bistvenega pomena za to, da zjutraj najdete pot do dela, napišete esej, dobite prave sestavine za recept, izvedete poskus, najamete stanovanje, izpolnite obrazec za zaposlitev, revizijo izpita in za marsikaj, še veliko drugih vsakdanjih in ne tako vsakdanjih opravil. Ne smemo pozabiti, da se znanje, pridobljeno z informacijami, ne izgubi.

Pomembnost informacij za vaše stranke

-pomagajo jim povečati svoje zanimanje za vašo blagovno znamko . -pomagajo pri spoznavanju vašega dela. -če dobimo več informacij, se naša sposobnost zapomniti poveča.

Nikoli več sami


Kolikokrat si želite, da bi imeli pomoč? Da bi lahko nekdo drug opravil delo?

Koliko dodatnih ur dela na teden porabite za priprave tekstov in grafike in kakšna je kakovost le teh?

Če se stranka ne odzove, je to izguba vašega časa, ki bi ga lahko drugače porabili za ustvarjanje dobička.

Hitreje in boljše


Nekdo, ki ima vse potrebne programe za izdelavo kreativnih informacij in ima znanje za opravljanje z njimi, bo isto delo opravil v 50 % krajšem času. Če temu dodamo, še večjo zanimanje vaših strank zaradi kvalitetne predstavitve, ni logičnega razloga, zakaj bi se s tem ukvarjali sami.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi