• Simon Požek

Digital Signage Za Optike

Več kot dokazano je, da ima dinamično oglaševanje v izložbah veliko večji vizualni učinek kot namestitev očal na modele.


Očala so majhni predmeti, ki ob postavitvi v izložbe ne ustvarijo poziva k dejanju, saj so na daljavo vsa videti enaka in ljudje se ne nagibajo, da bi si brez razloga pogledali ali približali izložbam. LED zasloni za optike so odlična možnost, da pritegnete pozornost mimoidočih s prodajo, promocijami in novicami. Njegova svetlost in velikost ustvarjata odličen vizualni učinek in pritegneta pozornost potencialnih strank.

PREDNOSTI DIGITALNEGA OGLASA ZA OPTIKE

Trgovina z optiko je sektor z veliko konkurenco. Da bi izstopali med konkurenti, ki ponujajo skoraj enako, je treba nenehno spreminjati zasnovo okenskih zaslonov in plakatov. Glavna ideja je prikazati najnovejše novice najbolj znanih proizvajalcev očal in okvirjev. Toda največja težava, ki obstaja na ravni tržnega oglaševanja za optike, je skoraj samodejni odklop, ki ga imajo ljudje, ko hodijo po ulici in komaj pogledajo te okenske zaslone. Zato je ena izmed rešitev, ki jo izbere vse več optikov, postavitev velikih LED zaslonov v njihova izložbena okna.


VSEBINA SLIKE IN VIDEOZAPISA NA LED ZASLONIH ZA OPTIKE

Glavna ideja pri namestitvi LED zaslona v prodajalni optike je privabiti več kupcev. Da bi dosegli ta cilj, je pomembno, da na zaslon predvajate ustrezno večpredstavnostno vsebino.

Predvajanje korporativnih videoposnetkov, ki so jih ustvarili glavni proizvajalci očal, je morda ena od možnosti, toda najboljše je, če stranke vstavijo bolj neposredne pozive k dejanjem, kot so promocije in prodaja v očalih.11 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi