• Simon Požek

Digital Signage povečuje prodajo!

Dokazano je, da digitalna promocija povečujejo prodajo, če se uporabljajo v maloprodajnem okolju.

Skupina Nielsen se je lotila študije, v kateri je bil digitalni medij iz hiše (DOOH), ki vključuje digitalne zaslone, nameščen v številnih trgovinah z živili.


Rezultati so bili presenetljivi: 4 od 5 blagovnih znamk, predstavljenih na digitalnih zaslonih, je bilo priča o povečanju prodaje do 33 %! 75 % anketiranih kupcev je povedalo, da jih je digitalna signalizacija ujela na oko in je izstopala.

23 % več od anketiranih kupcev , je povedalo, da so očitno opazili razliko med tradicionalno- statično in digitalno signalizacijo. Brez dvoma torej digitalni zasloni močno vplivajo na prodajne številke, če želite povečati prodajo svoje blagovne znamke.


Morda je čas, da razmislite o vlaganju.

Delite informacije o izdelku


Imate osebje, ki vam lahko odgovori na vprašanja strank o katerem koli izdelku v trgovini?

Toda, ali ni njihov čas bolj uporaben za spodbujanje prodaje kot za odgovore na ista vprašanja o lastnostih in prednostih izdelka - znova in znova?


Stranke lahko vključite tudi z interaktivnimi zasloni, ki jim dajejo informacije, ki jih iščejo, in sprostijo osebje, da izkoristi svoj čas bolj produktivno.


Lahko celo ponudite primerjave izdelkov, s čimer se stranke lažje odločijo za nakup.


Če govorimo o produktivnem času, vam digitalna signalizacija omogoča, da povečate prodajo z navzkrižno prodajo - ne da bi vam bilo treba podvojiti svoje osebje.


Lahko programirate digitalne prikazovalnike za ponujanje izdelkov, ponudbe in paketov.


To pomeni, da lahko v celotni trgovini imate pet digitalnih postaj, ki si prizadevajo za povečanje prihodka trgovine, čeprav imate le dva prodajna sodelavca.


Z digitalno signalizacijo imate za nepremičnino prikazano več informacij o prostoru, ki si jih bodo stranke lahko ogledale.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi