• Simon Požek

Delite informacije o izdelku

Updated: Dec 4, 2021

Strankam lahko z interaktivnimi zasloni, podate informacije o izdelku, ki jih iščejo, in tako sprostite osebje, da izkoristi svoj čas bolj produktivno. Ali v primeru čakanja v vrsti, promocijo izdelkov ter prikažete ponudbe popustov.

NOTRANJE KOMUNIKACIJE

Digitalni zaslon v vašem podjetju lahko deluje kot sredstvo notranje komunikacije, s katero lahko zaposlene obveščate o najnovejših novostih v podjetju, prihajajočih dogodkih in vseh drugih pomembnih dogodkih v vašem podjetju.


BOLJŠI UGLED

Inovativna uporaba tehnologije in povezovanje s spletnimi storitvami gradi zvestobo znamki in spodbuja stranke, da spregovorijo o svojih izkušnjah. Boljša izkušnja v trgovini, ki preseneti in razveseli vaše stranke, jim ponudi nekaj, česar spletne trgovine ne morejo ponuditi.HITREJŠA KOMUNIKACIJA

Natisnjeni oglasi zajamejo zanimanje kupcev le toliko časa, kolikor jih je treba prebrati. Ko se oglasi spremenijo in premikajo, kupce privlači vizualno.

To pomeni, da ste vzbudili njihovo zanimanje in ste jih dobesedno privedli pred svoja vrata.


OPTIMIZACIJA IN GOSPODARSTVO

Dokazano je, da digitalna promocija povečujejo prodajo, če se uporabljajo v maloprodajnem okolju. 4 od 5 blagovnih znamk, predstavljenih na digitalnih zaslonih, je bilo priča o povečanju prodaje do 33 %!

75 % anketiranih kupcev je povedalo, da jih je digitalna signalizacija ujela na oko in je izstopala.


VPLIV NA ODLOČBE O NAKUPU

Digitalni zasloni neposredno vplivajo na nakupne odločitve kupcev in v primerjavi s tiskovinami učinkoviteje pospešujejo prodajo.


Kakorkoli se odločite, digitalne predstavitve in zasloni lahko za vaše podjetje zelo pozitivno spremenijo letne prihodke - in to je razlog zakaj je vredno vlagati v takšen sistem oglaševanja!

Ali potrebujete rešitev za povečanje prepoznavnosti svoje blagovne znamke ali podjetja? Imamo orodja in strokovno znanje, da vas pripeljemo tja, kamor morate iti. Stopite v stik, da lahko začnemo takoj.
0 views0 comments

Recent Posts

See All

Nekoč, ko je bilo na razpolago še malo število izdelkov, je bila izbira kupca med njimi lažja. Toda z vsakodnevnim naraščanjem povpraševanja je treba izbirati med tem, ali boste ponudili kupcem več iz

Ker bi štirikrat več kupcev raje pogledalo videoposnetek o izdelku kot pa o njem brali, in skoraj 50 % uporabnikov medomrežja pred obiskom trgovine išče video posnetke, povezane z izdelkom ali storitv

Idealni način za nepremičninske posrednike in so postali nov način za vplivanje na stranke. Tanka, prozorna, lepljiva okenska folija za prikazovanje nepremičnin vam omogoča, da povečate prisotnost ogl