• Simon Požek

ClearBright ™ razsvetljuje po ulicah

Updated: Dec 4, 2021

Leto je bilo za velike in majhne trgovce na drobno, ki so samo poskušali ostati na površini.

Ko to pišem, še en val COVID -a prizadene države po vsem svetu, zaradi česar so vse bolj zaprte. Podjetja iščejo nove vire prihodkov in načine, kako izstopati iz množice. Dobra novica je, da smo se mi in naše stranke osredotočile na inovativnost in prilagajanje, tako da so običajna okna prodajaln spremenila v privlačne prosojne projekcijske zaslone.

Želeli smo si vzeti trenutek, da izpostavimo naše najnovejše zgodbe o uspehu ClearBright ™ in rešitve partnerjev, ki jih uresničujejo.


Svetovna blagovna znamka čevljev Ecco je s tehnologijo ClearBright ™ ustvarila pregleden zaslon v svoji vodilni trgovini, ki se nahaja na ultra vrhunski ulici Bahnhofstrasse v Zürichu. Zaslon na tej ulici z velikim prometom omogoča strankam ogled celotne notranjosti trgovine, hkrati pa ponuja privlačno vsebino v krožni obliki, ki se prilega statičnim okrasjem te trgovine.

Ponudniki preglednih zaslonskih rešitev Alpsteen GmbH iz Švice so podjetju Ecco omogočili enostavno pilotiranje tehnologije digitalnih oken Lux Labs v pričakovanju globalnega uvajanja.


Sass and Bide, avstralska etiketa za oblikovanje oblačil, je s tehnologijo ClearBright ™ vrata ene od svojih maloprodajnih lokacij spremenila v dinamičen digitalni zaslon. Izbrali so lokacijo na prometni ulici, da povečajo prepoznavnost blagovne znamke in pritegnejo pozornost strank, kar je še posebej privlačno v urah, ko običajno nihče ne bi opazil temne prodajalne.


Zahvaljujoč avstralskim partnerjem imajo Popup Digital, Sass in Bide enostaven za uporabo brezžični nadzor nad njihovo vsebino s katere koli lokacije po vsem svetu. Uvajanje digitalne prodajalne v drugih mestih je preprosto, saj lahko vsebino v vseh trgovinah nadzoruje en zaposleni z osrednje lokacije. Filmski in prenosni zasloni ClearBright ™ so stranki na voljo neposredno z našega spletnega mesta. Če pa želite rešitev plug -and -play z enostavnim upravljanjem brezžične vsebine ali dodatnimi funkcijami, kot sta integracija oglasnega omrežja in sledenje peš prometu, se obrnite na nas in mi bomo nastavili vaše digitalno okno ali pa vas povezali z ustreznim ponudnikom rešitev v vaši regiji.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi