• Simon Požek

Zakaj morate zamenjati vaš star monitor?

Updated: Dec 4, 2021

Bolečine v vratu, glavoboli, ste razmišljali o zamenjavi monitorja?
Danes se bomo dotaknili teme, ki povezuje zdravje in tehnologijo. Vemo, da je vedno več dela za računalnikom in posledično se, kot pri vsakem delu, ki se ponavlja iz dneva v dan, pojavljajo zdravstvene težave, če pravočasno ne ukrepamo.
LED monitorja Philips 27", Full HD, Serija B, smo rešili težave z bolečim vratom, utrujenimi očmi in dnevnimi glavoboli.
LED monitorja Philips 27", Full HD, Serija B. Advert media group

Celo dnevno gledanje v ekran telefona ali v ekran prenosnika ali premajhnega in nizko postavljenega monitorja v službi ali doma, povzroča ne malo težav z bolečinami v vratu, hrbtu in ne omenjajmo vsakodnevnih glavobolov.

Nova študija poroča, da so Američani od leta 1996 do 2016 za zdravljenje bolečin v vratu in križu porabili 134 milijard dolarjev.

To je več kot zdravljenje sladkorne bolezni ali bolezni srca. Strokovnjaki pravijo, da sta naša dolgoživost in življenjski slog razlog za visoko stopnjo bolečin v vratu in hrbtu.


Naj bo vaša delovna postaja prijazna do vas.

Da bi lahko začeli s pogovorom o tem, kakšen stol lahko uporabimo za spodbujanje olajšanja in udobja, moramo vedeti, da je velik del pravilnega sedenja za svojo mizo odvisen od ureditve delovne postaje. Preden začnete z delovnim dnevom, si zastavite ta vprašanja: Ali se moje oči ujemajo z območjem zaslona, na katerega se najbolj osredotočim? Je tisto, kar najbolj potrebujem, na dosegu roke? Ali je moja tipkovnica nastavljena tako, da zagotavlja maksimalno udobje zapestja, ramen in vratu?

Pravilna drža za računalnikom. Advert media group

Če na ta vprašanja ne morete odgovoriti samozavestno, resno razmislite o prilagoditvi delovne postaje, da bo ustrezala tem zahtevam.


Za natančno ergonomsko nastavitev pisarne lahko uporabite ergonomski kalkulator višine mize in stola.

 

https://www.10desks.com/ergonomic-desk-height-calculator.html

In, ker je stran v drugačnih merskih enotah, kot smo navajeni, je tukaj tudi pretvornik enot.

https://www.rapidtables.com/convert/length/inch-to-cm.html

 

Glede stola in ureditev vašega delovnega prostora, vam ne moremo pomagati, lahko pa vam svetujemo rešitev, ki smo jo tudi v našem podjetju sprejeli in vpeljali.


Z preprosto nabavo LED monitorja Philips 27", Full HD, Serija B, smo rešili težave z bolečim vratom, utrujenimi očmi in dnevnimi glavoboli.

Kaj je tako posebnega na tem monitorju in zakaj naj bi zamenjali svoj starejši monitor za ta model? Razlogov je več.

Začnimo z naštevanjem:

Široki zaslon [16:9], velikosti 27 palcev / 68.6 cm, z pred nastavitvami SmartImage, SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve, način EasyRead, tehnologija brez migetanja.


Zasnovano za udobno učinkovitost

· Način zmanjšanja modre svetlobe za očem prijazno učinkovitost

· Manjša utrujenosti oči s tehnologijo brez migetanja

· SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

· Način EasyRead omogoča branje kot na papirju

Tehnologija IPS

Zasloni IPS uporabljajo tehnologijo za izjemno širok, 178-stopinjski kot gledanja, tako da je prikaz viden iz skoraj vseh kotov, tudi v načinu vrtenja za 90 stopinj! Za razliko od standardnih zaslonov TN so slike na zaslonih IPS neverjetno ostre in živih barv, zato so ti zasloni idealni ne samo za fotografije, filme in brskanje po spletu, temveč tudi za profesionalno uporabo, pri kateri so pomembne natančne barve in nespremenljiva svetlost.

Zasloni IPS uporabljajo tehnologijo za izjemno širok, 178-stopinjski kot gledanja.
LED monitorjev Philips 27", Full HD, Serija B. Advert media group.

Način zmanjšanja modre svetlobe

Raziskave kažejo, da lahko ultravijolični žarki poškodujejo oči, enako pa lahko to povzročijo tudi kratkovalovni žarki modre svetlobe iz zaslonov LED in sčasoma vplivajo na vid.

Philipsov način zmanjšanja modre svetlobe, ki je bil razvit za prijetno počutje, uporablja tehnologijo pametne programske opreme za zmanjšanje škodljive kratkovalovne modre svetlobe.

Kot dodatek-USB 3.0 omogoča hiter prenos podatkov in polnjenje pametnega telefona :)

Vsi opisani razlogi in zelo ugodna cena so razlogi zakaj, smo se za svoje delo odločili v naložbo LED monitorjev Philips 27", Full HD, Serija B.

LED monitorji Philips 27", Full HD, Serija B

Svojega lahko naročite tako, da nas pokličete na telefon 041 750 278 ali nas kontaktirate preko obrazca na strani kontakt.

Z veseljem vam povemo naše pozitivne izkušnje in dodatne informacije kako lahko postanete lastnik tega fantastičnega orodja za svoje delo.

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi