• Simon Požek

Ali ClearBright ™ premaga prozorno LED?

Updated: Dec 4, 2021

Pred kratkim sem med brskanjem po neskončnih tokovih videoposnetkov Youtube naletel na nekaj, kar mi je padlo v oči. Opravili smo tržno raziskavo o prozornih LED ploščah, vendar mislim, da nikoli nisem gledal celotnih časovnih presledkov velike instalacije.

Presenetilo me je nekaj stvari, ki poudarjajo nekatere ključne razlike med LED in našim filmom ClearBright, za katere sem mislil, da bi jih bilo vredno deliti z našimi privrženci.


LED plošče-Težka in draga namestitev


1) Velike težke tovorne škatle, ki zahtevajo posebno premično opremo samo za vlečenje plošč v prostor. Lahko si samo predstavljam, kakšni so stroški pošiljanja za tako velike škatle!

2) Za namestitev je potrebna ekipa 5 ljudi s posebno opremo.

3) Ne gre samo za plošče - kovinske palice, vijaki in druge naprave so potrebne, da vse držijo na svojem mestu

4) Ne glede na to, ali je zaslon vklopljen ali izklopljen, v resnici ni tako pregleden. Kovinske palice skupaj z LED -piksli jasno kažejo, da je v oknu zaslon, zato se estetika trajno spremeni.ClearBright ™- Enostavna in ugodna namestitev


Zavedam se, da je to manjši zaslon in da bi za nekaj večjega morda potrebovali več rok, vendar poudarja nekatere ključne prednosti ClearBright ™.


1) Lažji in cenejši za transport:

Običajno se ClearBright prevaža v zvitku in pritrdi neposredno na okno. To omogoča pošiljanje materiala po vsem svetu po nizki ceni in prevoz posameznika brez posebne opreme za premikanje.

2) Preprosta namestitev ene same osebe.

3) ClearBright ™ je vse, kar potrebujete, saj se lepilna podlaga prilepi na vsako okno.

Za zaslone ClearBright je vse, kar potrebujete, dvostranski trak.

4) ClearBright ™ je izjemno pregleden. Težko je reči, da je celo tam, ne glede na to, ali je projektor vklopljen ali izklopljen.Ne bi bilo pošteno preskočiti nekaterih možnih prednosti prozorne LED. Predvsem lahko ima boljše dnevne zmogljivosti in ne potrebuje projektorja za prikaz slik.

Prozorne LED plošče se začnejo pri približno 100€ na kvadratni meter in se od tam dvignejo, medtem ko je ClearBright le 16 € za večino velikosti zaslona skupaj s projektorjem.


Upajmo, da se vam je to zdelo koristno pri primerjanju preglednih zaslonskih rešitev za vaše podjetje ali stranke.

Kot vedno, ne oklevajte in se obrnite neposredno na: 2sportal.info@gmail.com ali nas pokličite na +386 41 750 278.

3 views0 comments

Recent Posts

See All