• Simon Požek

6 Prednosti projektorjev za domačo zabavo in poslovno uporabo 2.del

Updated: Dec 4, 2021

Prednost projektorja #4: kompaktna velikost

Danes proizvajalci stremijo k optimizaciji velikosti, pa naj gre za telefone, televizorje ali projektorje. Medtem ko so bili telefoni nekoč stenske opeke, so zdaj pametne naprave, tanke kot britva, ki se prilegajo v žep z veliko prostora.

Projektorji za domačo zabavo pa nikoli niso imeli potrebe po takšni preobrazbi, saj njihova velikost ni sporna. Projektorji za domačo zabavo pakirajo televizor v napravo, podobno velikosti kot prenosni računalnik - poskusite dvigniti televizor z eno roko in poglejte, kako daleč vas bo pripeljal! Dokler je projektor sposoben pravilno projicirati na želeno površino, njegova dejanska lokacija ni pomembna.


Običajno se lastniki projektorjev odločijo, da bodo svoje naprave namestili na strop in tako v celoti povečali prostor. Poleg tega je pojav kratkih projektorjev celo omogočil, da jih lahko postavimo na polico v neposredni bližini projekcijske površine. Enako velja za zaslon projektorja, ki je lahko pritrjen na steno ali celo zložljiv. V nasprotju s televizorji, katerih prisotnost je stalna, jim majhna prednost projektorjev omogoča, da ohranijo bolj subtilno prisotnost v vašem prostoru za zabavo.Zaključek, kompaktne velikosti:
  • Enostavno shranjevanje, ko ni v uporabi

  • Povečuje prostor

  • Estetsko nevtralen


Prednost projektorja #5: Prenosljivost

Projektorji za domačo zabavo niso le majhni, ampak so tudi lahki. Po navadi lastnik projektorja, ki tehta nekje med 2 in 20 kg, po potrebi ne bi smel imeti težav pri premikanju.

Za trenutek razmislite, v starosti 45-palčnih televizorjev, ki tehtajo približno 30 kilogramov in jih ni priročno držati, kako pogosto slišite, da se jih ljudje redno premikajo. Tu prednost projektorjev resnično sije.


Na primer: Recimo, da želite svoj projektor prinesti v hišo prijatelja na filmsko noč - ali pa si na topel poletni večer želite ogledati na prostem. S projektorji je vse mogoče! S prednostjo prenosljivosti je edina prava meja, kjer lahko deluje, dostop do električne energije in spodobna površina, na katero lahko projiciramo.


Zaključek:
  • Lahek in enostaven za transport Idealen za ogled na prostem v toplem vremenu

  • Preprosto ga nosite za uživanje s prijatelji in družino


Prednost projektorja #6: Vrednost

Glede na tehnološke in praktične prednosti projektorjev za domačo zabavo so cene povsem razumne. To pa ne pomeni, da ni mogoče najti zelo dragega projektorja, a glede na to, kar dobite na osnovni ravni, je razmerje med stroški in koristmi precej dobro. Čeprav je mogoče najti televizije s podobnimi cenami, je bistvo spet vrednostna ponudba. Čeprav je mogoče televizorje najti v istem cenovnem razredu kot projektorji za domači kino, ima projekcija boljšo ponudbo celotne vrednosti.


Vrednost:
  • Najcenejša tehnologija domačega kina

  • Izjemno razmerje med stroški in koristmi

  • Najnižja cena na palec zaslona


Kdo naj uporablja projektor? Glede na prednosti projekcije je smiselno upoštevati skoraj vsakogar. Projektorji niso le odlični za tiste, ki želijo bolj dinamičen pristop k domači zabavi, o čemer smo govorili v tem članku, ampak so odlični tudi v poslovnem in izobraževalnem okolju.


Zaradi napredka v tehnologiji projektorjev in postopnega zniževanja cen projektorjev je ta možnost bolj izvedljiva kot kdaj koli prej. Če so vas prednosti projektorjev pripeljale do razmišljanja o nakupu, je naslednji korak, da skočite s teoretičnega na praktično, pri čemer se morate odločiti, kateri model je najboljši za vaše potrebe.


Če še vedno niste popolnoma prepričani nas pokličite na telefon 041 750 278 in pomagali vam bomo najdeti najboljšo rešitev za vas.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Nekoč, ko je bilo na razpolago še malo število izdelkov, je bila izbira kupca med njimi lažja. Toda z vsakodnevnim naraščanjem povpraševanja je treba izbirati med tem, ali boste ponudili kupcem več iz