• Simon Požek

30 razlogov zakaj

Updated: Dec 4, 2021

Uporaba omrežja digitalnih oglasov v maloprodajnem okolju ponuja številne edinstvene aplikacije za stranke in zaposlene.

Oglejmo si nekaj najučinkovitejših in najučinkovitejših možnosti za maloprodajne digitalne oglase:

1. Dodajte ambient v svoje okolje: ustvarite sporočila o prazničnih temah, posebnih dogodkih ali blagovni znamki in dekorju vaše trgovine.

2. Zmanjšajte zaznane čakalne dobe: Uporabite digitalne table za zabavo in obveščanje ali pa uporabite TV v živo skupaj s promocijskimi sporočili na območjih, kjer stranke čakajo na storitev.

3. Pokažite svojo zavezanost skupnosti: Ustvarite sporočila in novice, da pokažete svoje prednosti in interese v skupnosti. To povečuje vašo dobro voljo in blagovno znamko.

4. Blagovna znamka: Obvestite svoje stranke o tem, kaj lahko pričakujejo od vaših izdelkov in storitev ter o tem, kaj razlikuje vašo ponudbo od konkurentov.


5. Uvedba novih izdelkov, storitev ali novega postopka: ustvarjanje vsebin za obveščanje potrošnikov je najboljši način za dosledno prodajno sporočilo.

6. Oznake dobrodošlice: Uporabite table pred vhodom, da pozdravite stranke s prihajajočimi dogodki, promovirate zaloge, carinjenje, današnje akcije, informacije o trgovinah, urnike praznikov itd.

7. Imeniki: Uporabite table za prikaz nadstropij, seznamov oddelkov, najemnikov, številk sob ali drugih seznamov.

8. Interaktivni zasloni: Z zasloni na dotik prikažite barve, sloge, možnosti in druge izbire izdelkov.

9. Sporočila uprave: Sporočila uprave so lahko odličen način za obveščanje strank o vaših politikah in zavezanosti službam za stranke, hkrati pa gradite zaupanje strank.

10. POP (mesto nakupa) in POS (prodajno mesto): Digitalne table na območjih POP in POS lahko povečajo prodajo in se uporabljajo za impulzni nakup, poudarjanje izdelkov ali za nadgradnjo izdelkov, garancij ali dodatkov.

11. Integrirajte s podatkovnimi bazami in vsebino, ki jo sprožijo dogodki: ustvarite vsebino, ki se lahko dinamično spreminja na zaloge, cene, čakalne dobe strank in druge zunanje dogodke, ne da bi ročno spreminjali vsebino vsakič, ko se spremenijo zaloge.

12. Opozorila v sili: Nekateri predvajalniki signalizacij lahko vključijo sisteme opozoril v sili lokalne in / ali zvezne vlade. Ustvarite lahko tudi lastna opozorila in jih po potrebi hitro sprožite.

13. Usmerite kupce z okoljem (Wayfinding): uporabite zaslone na dotik, da usmerite potrošnike na območja v vašem okolju.

14. Obvestila o posebnih dogodkih: ustvarite sporočila za prihajajoče posebne dogodke, razrede, oddaje in druga pomembna obvestila.

15. Spodbujanje dejavnosti skupnosti: Pokažite informacije o dejavnostih lokalne skupnosti. To je dober način za ustvarjanje dobre volje s svojimi potrošniki in za prikaz sodelovanja s svojo skupnostjo.

16. Usposabljanje strank za uporabo izdelkov, storitev ali postopkov: Ustvarjanje videoposnetka o izobraževanju kupcev je dosledno orodje za usposabljanje in osvobaja osebje.

17. Prikažite sprotne novice ali vremenske informacije: to lahko vključite v svoja maloprodajna sporočila z RSS viri.

18. Promocije v trgovinah: uporaba zaslonov za oglaševanje ali izboljšanje promocij v trgovinah bo privedla do večje ozaveščenosti in prodaje.

19. Prikažite ne reklamirane posebne ponudbe: Študije so pokazale, da trgovci na drobno poročajo o velikem povečanju prodaje pri uporabi zaslonov za prikaz ne reklamiranih izdelkov in storitev.

20. Darilne kartice / darilni boni: Uporabite interaktivni zaslon za nakup darilnih kartic, potrdil in polnil.

21. Spremeni scenografijo: Pokrijte celotno steno z zasloni (video stena) od zgoraj navzdol, da spremenite okolico in ambient s pomočjo slik, foto prizorov, grafike, grafičnih vzorcev ali katere koli vrste tem, da ustvarite spektakularne kulise.

22. Razvedrite kupce: Na območjih, kjer potrošniki čakajo v čakalni vrsti, z oddajo sporočil pokažite TV ali zabavne video posnetke.

23. Dajte nasvete ali predloge: ustvarite vsebino, ki bo potrošnikom pomagala pri izbiri, ali jim svetujte glede informacij, ki jih morajo vedeti o izdelku ali storitvi.

24. Oglaševalske akcije za glasila in e-pošto: dodajte zaslon na dotik in stranke naj se prijavijo na e-poštna opozorila, glasila ali celo zaprosijo za kredit.

25. Digitalna platna in umetniške stene: Z zasloni ustvarite digitalno umetnost za ambient, blagovno znamko in dekoracijo.

26. Zasloni v oknih trgovin: Postavite zaslone v okna trgovin, da pritegnete pozornost in posredujete dodatne informacije. To je super za promocije po urniku ali 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Nočno programiranje se lahko razlikuje od dnevnega programiranja.

27. Navidezna garderoba: v trgovini z oblačili lahko primerjate sloge, si zagotovite »virtualno prileganje« in omogočite prijateljem, da vidijo vaše izbire na družabnih omrežjih.

28. Posodobljene informacije: Uporabite oznake za spremembe informacij, kot so informacije o valutah, bančni tečaji, urniki, informacije o vozovnicah in prikazih, čakalne vrste potrditve naročila itd.

29. Natečaji: Uporabite digitalne napise za promocijo svojih natečajev in k sodelovanju pritegnite svoje stranke. Za prijavo uporabite sporočila SMS, kodo QR ali zaslone na dotik.

30. Digitalni manekeni: Uporabite zaslone za ustvarjanje digitalnih manekenk z resničnim modelom v naravni velikosti.


Ali potrebujete rešitev za povečanje prepoznavnosti svoje blagovne znamke ali podjetja? Imamo orodja in strokovno znanje, da vas pripeljemo tja, kamor morate iti. Stopite v stik, da lahko začnemo takoj.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Da bi pritegnili današnje mobile-first, digitalne domače kupce, morajo tradicionalne prodajalne sprejeti tehnologijo in infrastrukturo, zaradi katerih je spletno nakupovanje tako uspešno. V primerjavi