amg fb 2022-01.png

Kreativni oglasi

Naši kreativni oglasi so privlačni, zabavni in poučni.

V ADVERT MEDIA GROUP verjamemo v moč idej. Imamo sedež v mestu Koper, vendar sodelujemo s strankami po vsem svetu. Prizadevamo si za izboljšanje blagovnih znamk in pomagamo podjetjem vzpostaviti močne povezave s občinstvom.

Za več primerov si prosimo oglejte našo Instagram stran.

9b luxurious accomodation-01.png

01

Instagram

Animirani ali statični oglasi

Tukaj smo, da vaše ideje prenesemo v osupljivo ustvarjalno predstavitev vašemu občinstvu. Razumemo, kako najti prave informacije za jasno komuniciranje, kako ustvariti prepričljive vizualne slike in ilustracije in kako vaše podjetje, produkt ali nepremičnino prestaviti na nepozaben način.

02

Facebook oglasi

Marketing je hitro razvijajoča se industrija. Poskrbite, da ostanete pred krivuljo, tako da izkoristite učinkovito rešitev, ki ustreza vašim posebnim potrebam. Oglejte si naš oglaševalski portfelj, če želite izvedeti, kako lahko pomagam in stopite v stik z morebitnimi vprašanji.

Za več primerov si oglejte našo Facebook stran.

PIZZA BAR.png
Screen Shot 2020-09-21 at 5.43.10 PM.png

03

Oglaševanje v prostorih in steklenih površinah

Od razvoja do produkcije smo tukaj, da prenesemo vaše ideje v osupljivo vizualno predstavitev za vaše občinstvo. Raziščite našo spletno stran in si ogledate vse, kar ponujamo, in stopite v stik z nami za več informacij. 

04

YouTube 

YouTube video predstavitve, intro in outro

Naš izbor izdelkov ni le najvišje kakovosti, ampak je na voljo tudi v različnih možnostih, da boste našli točno tisto, kar iščete. Ekipa Advert median group je pripravljena zagotoviti podporo za kakršna koli vprašanja, posebne zahteve ali splošne nasvete, ki vam bodo pomagali sprejeti pravo odločitev pri izdelavi vašega oglasa.

irisina.png