top of page

Advert media gropu

BNESS poslovno svetovanje, Maja Asanović s.p.

Vanganel 28

6000 Koper - Capodistria

 

Predstavlja:

Advert media group: zastopata direktor Maja Asanović in prokurist Simon Požek

Spletno stran poganja: wix

Kontakt:

Telefon: 041 353 425

Telefon: 041 750 278

Mail: simon.oglasi@gmail.com

Opis

Registrski vnos:

Poslovni register Slovenije 16.04.2021

Davčna številka: 19730918 

Matična: 8851492000 

Zavezanec za DDV: Ne

 

Reševanje sporov

Za vse morebitne spore, je pristojno sodišče v Kopru.

 

Odgovornost za vsebino

Kot ponudniki storitev smo odgovorni za lastne vsebine teh spletnih strani v skladu s poglav. 5. Členu zakona ZDSMA. Vendar pa ponudniki storitev niso dolžni stalno spremljati poslanih ali shranjenih informacij ali iskati dokazov, ki kažejo na nezakonite dejavnosti.

 

Pravne obveznosti za odstranitev informacij ali blokiranje uporabe informacij ostajajo neizpodbijane. V tem primeru je odgovornost mogoča le v trenutku, ko se izve za konkretno kršitev zakona. Nezakonite vsebine bodo takoj odstranjene, ko bomo zanje izvedeli.

Odgovornost za povezave

Naša ponudba vključuje povezave do zunanjih spletnih mest tretjih oseb. Na vsebino teh spletnih strani nimamo vpliva, zato za te vsebine ne moremo jamčiti. Ponudniki ali skrbniki povezanih spletnih strani so vedno odgovorni za svoje vsebine.

 

Povezane spletne strani so bile v času vzpostavitve povezave preverjene zaradi morebitnih kršitev zakonodaje. Nezakonite vsebine v času povezovanja niso bile zaznane. Trajnega spremljanja vsebine povezanih spletnih strani ni mogoče uvesti brez utemeljenih znakov, da je prišlo do kršitve zakona. Nezakonite povezave bodo takoj odstranjene, ko bomo zanje izvedeli.

 

Avtorske pravice

Vsebine in kompilacije, ki jih na teh spletnih straneh objavijo ponudniki, so predmet Slovenskih  zakonov o avtorskih pravicah. Za reprodukcijo, urejanje, distribucijo in kakršno koli uporabo izven obsega zakona o avtorskih pravicah je potrebno pisno dovoljenje avtorja ali avtorja. Prenosi in kopije teh spletnih mest so dovoljeni samo za zasebno uporabo.

Komercialna uporaba naših vsebin brez dovoljenja avtorja je prepovedana.

 

Zakoni o avtorskih pravicah tretjih oseb se spoštujejo, dokler vsebina na teh spletnih mestih ne izvira od ponudnika. Prispevki tretjih oseb na tem spletnem mestu so označeni kot taki. Če pa opazite kakršne koli kršitve zakona o avtorskih pravicah, nas obvestite. Takšna vsebina bo takoj odstranjena.

 

Informacije o avtorskih pravicah:

Slike v ozadju strani, slike v galeriji in posnetki, oglasi so last avtorja Simon Požek ali so bile zakonito pridobljene preko strani Wix, https://pixabay.com/, https://www.pexels.com/. Slike v člankih in oglasih so last avtorjev in so pridobljene posredno od njih alii z njihovih spletnih strain z njihovim dovoljenjem.

Vse pravice pridržane!

bottom of page