05

O Advert media group. 

Advert media group je blagovna znamka podjetja 2S Portal za predstavitve in fotografiranje.

To je tisto, kar počnemo. Razumemo, kako najti prave informacije za jasno komuniciranje, kako ustvariti prepričljive vizualne slike in ilustracije in kako vaše podjetje, produkt ali nepremičnino prestaviti na nepozaben način.

2S Portal je odprlo svoja vrata v 2018 in od takrat ponuja odlične izdelke in storitve. Tisto, kar nas loči od ostalih, je naša sposobnost prilagajanja ponudbe potrebam strank, pa tudi naša fantastična ekipa strokovnjakov. Ne glede na to, kako edinstvena ali zahtevna je vaša zahteva, se lahko zanesete na nas, da bomo našli pravo rešitev za vas. Prebrskajte po naših izdelkih in storitvah in stopite v stik z nami še danes.

"Ustvarjamo vizualne predstavitve vaših informacij z animiranimi oglasi in fotografijami"

Naša strast je doživeti vaš uspeh, s pomočjo naše ustvarjalnosti.

OGLEJTE SI NAŠ KREATIVNI TALENT

Zaupajo nam

V podjetju 2S Portal smo zavezani zagotavljanju kakovostnih izdelkov in odlične storitve za stranke. Vsaka edinstvena stranka nam je pomembna, zato z veseljem delimo z vami nekaj njihovih mnenj.

 

Za dodatne povratne informacije ali če želite izvedeti več o tem, kako lahko sodelujemo, stopite v stik z nami še danes.

Naši začetki segajo vse v leto 2001, ko sva še kot študenta tehničnega risanja in programiranja, naredila prvo podjetje CAPA-MAR, in med prvimi na obali ustvarjali spletne strani in oglasne pasice.

Naš razvoj in delo je doseglo vrhunec 2006, ko smo se odločili iti svoje poslovne poti in do 2008 nabirali izkušnje v prodaji in oglaševanju.

Tu se rodil naš nov projekt Agema, kjer smo razvijali oglaševalne portale.

Vse te izkušnje in predvsem adaptacija na nove trende in tehnologijo, nas je pripeljala da smo 2018 ustvarili našo blagovno znamko ADVERT MEDIA GROUP, kjer se ekipa izključno ukvarja z izdelavo kreativnih oglasov in promocijo podjetji.

2001
Web design

2008
Marketing

2018
Creative Ads

KONTAKTIRAJTE NAS